Zerrouki kijkt uit naar bekertreffen: 'We hebben laten zien dat we niet minder zijn dan Ajax'

door Justin Fokkens 30

Bron ESPN

Zerrouki kijkt uit naar bekertreffen: 'We hebben laten zien dat we niet minder zijn dan Ajax'

door Justin Fokkens 30

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Ramiz Zerrouki speelde zaterdagavond met FC Twente doelpuntloos gelijk in de Johan Cruijff Arena. De middenvelder van de huidige nummer vijf van de Eredivisie had echter stiekem gehoopt op meer. Dit vertelt hij na afloop van de wedstrijd in gesprek met ESPN.

'We komen hier vooraf wel om te winnen en hadden ook het vertrouwen dat er ditmaal veel te halen viel. Dat lieten we bij vlagen ook zien, maar de bal wilde er niet in. Het is wel een dingetje bij ons, en het doet pijn dat het keer op keer niet gebeurt. Als er een moment was om drie punten te pakken op bezoek bij Ajax, dan was het nu', zo vertelt Zerrouki teleurgesteld.

De gehele tweede helft van de wedstrijd speelde de ploeg uit Enschede tegen een tiental van Ajax, nadat Devyne Rensch voor rust een rode kaart kreeg. De bezoekers wisten hier echter niet van te profiteren. 'Er kwam in de tweede helft ook wat vermoeidheid in. We hadden ook een aantal jongens die ziek zijn geweest en niet honderd procent fit op het veld hebben gestaan. Dus ik denk dat het ook daar mee te maken heeft. Normaal gesproken halen wij wel een hoog tempo tot en met het einde van de wedstrijd.'

Vertrouwen in bekertreffen

Tot slot reageert de middenvelder verheugd op de bekerloting, waarin de Tukkers bezoek krijgen van de regerend landskampioen. Zerrouki kijkt er naar uit. 'We hebben laten zien dat we niet minder zijn dan Ajax, dus kom maar op. Thuis is het al helemaal een hel bij ons, dus laat maar komen. We weten wat we kunnen. We hebben gewoon een goed en sterk team. Thuis kunnen we iedereen aan.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.