Ajax gaat op bezoek bij FC Twente in achtste finale TOTO KNVB Beker

door Jesse ter Haar 65

Bron AS

Ajax gaat op bezoek bij FC Twente in achtste finale TOTO KNVB Beker

door Jesse ter Haar 65

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax neemt het in de achtste finale van de TOTO KNVB Beker op tegen FC Twente. De Amsterdammers gaan op 7, 8 of 9 februari op bezoek in Enschede, waar FC Twente haar wedstrijden afwerkt. De loting had plaats op de avond waarop Ajax doelpuntloos gelijkspeelde tegen de verrassing uit de Eredivisie.

In de tweede ronde van het bekertoernooi wist Ajax eenvoudig af te rekenen met FC Den Bosch. Het spel van de Amsterdammers was niet sprankelend, maar de overwinning kwam er. Door doelpunten van Dusan Tadic en Kenneth Taylor werd een plek in de volgende ronde van het TOTO KNVB Beker-toernooi verworven.

FC Twente - Ajax is niet het enige fraaie affiche. AZ ontvangt FC Utrecht in het AFAS Stadion en dat betekent een ontmoeting tussen de nummers twee en zeven van de Eredivisie. Verder is Spakenburg - Katwijk de enige ontmoeting tussen twee amateurclubs. De derde en laatste amateurclub, De Treffers, gaat op bezoek bij De Graafschap.

Loting TOTO KNVB Beker:

PSV – FC Emmen

NAC Breda – sc Heerenveen

FC Twente – Ajax

Feyenoord – NEC

ADO Den Haag – Go Ahead Eagles

Spakenburg – Katwijk

AZ – FC Utrecht

De Graafschap – De Treffers

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.