Wie was jouw Man of the Match tijdens Ajax - FC Twente?

door Jesse ter Haar 25

Bron AS

Wie was jouw Man of the Match tijdens Ajax - FC Twente?

door Jesse ter Haar 25

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax heeft zaterdagavond voor de vijfde keer op rij niet weten te winnen in de Eredivisie. Na vorige week een 1-1 gelijkspel tegen NEC kwamen de Amsterdammers ditmaal niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen FC Twente.

De vraag is: wie was ondanks het puntenverlies de beste man aan de kant van Ajax? Was het debutant Gerónimo Rulli, die de nul wist te houden bij zijn Eredivisiedebuut, uitblinker van de laatste weken Francisco Conceicao of Kenneth Taylor, die nog enig gevaar stichtte namens Ajax? De keuze is volledig aan jou.

Je kunt nu stemmen op jouw beste Ajacied! In onderstaand overzicht kun je de spelers van Ajax sterren geven. Elke ster staat voor één punt. Uiteindelijk kun je de spelers een cijfer geven. Welke speler krijgt het hoogste cijfer? En welke spelers krijgen na het gelijkspel tegen FC Twente misschien wel een onvoldoende? Dat is geheel aan jou!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.