Vitesse met interim-trainer Sturing tegen Ajax

door Roemer Smid 22

Bron Vitesse

Vitesse met interim-trainer Sturing tegen Ajax

door Roemer Smid 22

Bron Vitesse

Laatst geüpdatet

Vitesse treedt zaterdag 25 november met interim-trainer Edward Sturing aan in Amsterdam voor het Eredivisie-duel met Ajax, zo meldt Vitesse via officiële kanalen. De clubicoon van de Arnhemmers wordt voor de zevende keer interim-trainer van Vitesse.

Vitesse is zoekende dit seizoen. De ploeg staat achttiende in de Eredivisie en wegens slechte resultaten stapte trainer Philip Cocu op. Inmiddels is bekend dat een oude bekende het stokje van Cocu overneemt. Sturing is voor de zevende keer aangesteld als interim-trainer. Eerder vervulde hij die positie ook in 1999, 2001, 2003, 2018, 2019 en 2020.

Sturing rust de taak om Vitesse in de Eredivisie te houden. Er werd dit seizoen pas twee keer gewonnen en ook op financieel vlak gaat het slecht in Arnhem. Eerder nam Cocu, na de 1-3 thuisnederlaag tegen Heerenveen, het heft in eigen hand door zelf op te stappen. Hierdoor hoefde Vitesse geen ontslagpremie te betalen.

Ajax zonder Van den Boomen tegen Vitesse 

Op zaterdag 25 november wordt er om 21.00 uur afgetrapt in de Johan Cruijff ArenA. Ajax zal proberen om de zure nasmaak van het gelijkspel met Almere City weg te poetsen. De Amsterdammers zullen dit echter zonder Branco van den Boomen moeten doen. Maandag werd bekend dat de middenvelder is geopereerd aan zijn knie en (minimaal) tot de winterstop ontbreekt.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.