Veltman niet meer opgeroepen voor Oranje sinds EK: 'Dat vind ik jammer'

door Terrence Riepma 27

Bron Ziggo Sport

Veltman niet meer opgeroepen voor Oranje sinds EK: 'Dat vind ik jammer'

door Terrence Riepma 27

Bron Ziggo Sport

Laatst geüpdatet

Joël Veltman vindt het jammer dat hij niet meer bij de selectie van het Nederlands elftal zit, zo vertelt hij in gesprek met Ziggo Sport. De oud-Ajacied is basisspeler bij Brighton & Hove Albion, dat negende staat in de Premier League, maar op een oproep van bondscoach Louis van Gaal hoeft hij niet te rekenen.

'Ik zat er na het EK niet bij. Dat vind ik jammer', opent de oud-verdediger van Ajax zijn verhaal. Hij blijft er kalm en realistisch onder: 'Maar goed, ik ben niet de eerste die zegt: ik moet erbij zitten of ik moet een kans verdienen. Ik zal gewoon keihard werken hier en dan is het aan Van Gaal om mij erbij te halen of niet.'

Veltman stelt vervolgens dat hij vindt dat hij zelf nóg beter kan spelen: 'Tuurlijk staan we negende in de Premier League, dat is helemaal goed, maar ik weet dat ik beter kan. Hij (Van Gaal, red.) had mij erbij gehaald voor het WK in Brazilië. Hij kent me heel goed en Danny Blind ook, die erbij zit. Ieder staflid dat daar zit, kent mij en weet wat hij aan mij heeft.

Brighton en Veltman in toptien van Premier League

Brighton draait vooralsnog een uitstekend seizoen in de Premier League. Dat wordt momenteel beloond met een negende plaats, op slechts drie punten achterstand van de topzes. De ploeg van trainer Graham Potter en Veltman neemt het zaterdagmiddag op tegen Southampton.

De nieuwe Ajax X Adidas Teamgeist-collectie kun je hier vinden!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties