Snel duidelijkheid rondom Babadi: PSV lijkt op pole position te liggen

door Jari Perridon 62

Snel duidelijkheid rondom Babadi: PSV lijkt op pole position te liggen

door Jari Perridon 62

Isaac Babadi en zijn entourage lijken nog voor het weekend met duidelijkheid te komen over de toekomst van de jonge middenvelder. Dit meldt het management van de speler tegenover Voetbal International. PSV lijkt op dit moment de beste papieren te hebben om het contract van de 18-jarige middenvelder te verlengen.

Ajax startte een aantal weken geleden de gesprekken met de entourage van Babadi, aangezien de jongeling over een aflopend contract beschikt. De Amsterdammers informeerden al eens bij hem voordat hij een contract tekende in Eindhoven, maar tevergeefs. Het talent kon ook rekenen op interesse vanuit het buitenland, maar Babadi en zijn zaakwaarnemers vinden het nog te vroeg voor een stap naar een andere competitie.

Babadi wil in de Champions League spelen 

Babadi wil ook volgend seizoen actief zijn in de Champions League. Zijn keus gaat op dit moment dus nog tussen PSV en Feyenoord. Volgens de zaakwaarnemers van Babadi heeft Arne Slot een goed gesprek gehad met het talent. Desalniettemin lijkt PSV aan het langste eind te trekken.

De onderhandelingen tussen PSV en het management van de speler gaan de goede kant op. Het talent voerde ook al meerdere goede gesprekken met zijn trainer Peter Bosz. Babadi voelt het vertrouwen van Bosz en denkt dat hij zich het beste in Eindhoven onder deze trainer kan ontwikkelen. De beslissing van Babadi lijkt in ieder geval snel te vallen. Dit heeft ook te maken met de wedstrijd PSV-Feyenoord van aankomende zondag. De zaakwaarnemers van de middenvelder willen vervelende situaties voorkomen en dus zal er snel meer duidelijk worden.

Registreer je bij bezwaarmaker.nl en maak gratis bezwaar tegen je WOZ-waarde!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.