'Ajax gaat in gesprek met entourage van PSV-talent Babadi'

door Jesse ter Haar 340

Bron Voetbal International

'Ajax gaat in gesprek met entourage van PSV-talent Babadi'

door Jesse ter Haar 340

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Ajax gaat in gesprek met de entourage van Isaac Babadi, zo schrijft Voetbal International dinsdagavond. De aanvallende middenvelder heeft een aflopend contract bij PSV en gaat in gesprek met meerdere geïnteresseerde clubs.

Voor het achttienjarige talent ligt alles nog open. Hij komt niet vaak meer aan de beurt bij PSV, beschikt over een in de komende zomer aflopend contract en kan rekenen op interesse vanuit het binnen- en buitenland. Ajax vindt Babadi een 'interessante' speler en informeerde al eens bij hem voordat hij een contract tekende in Eindhoven. 'Gedurende zijn periode in Eindhoven is er ieder jaar wel informeel contact geweest', is verder te lezen.

Er zal spoedig een gesprek volgen tussen Babadi en PSV, maar de entourage van de middenvelder gaat eerst in gesprek met geïnteresseerde clubs. Daartoe behoort Ajax, maar ook clubs uit Engeland, Duitsland, Italië en Frankrijk. In de gesprekken gaat het Babadi er grotendeels om op welk perspectief hij kan rekenen bij een eventuele overstap. Een contractverlenging bij PSV behoort echter ook nog tot de mogelijkheden.

Volgens het Eindhovens Dagblad is Babadi - die wegens te laat komen tijdelijk werd teruggezet naar Jong PSV - in het verleden al vaker dicht bij een nieuw contract in Eindhoven geweest, maar telkens vroeg zijn management om extra tijd. Bij PSV vindt men naar verluidt dat er 'getreuzeld' wordt, terwijl de entourage van Babadi van mening is dat PSV aanvankelijk laat was met het doen van een goed voorstel. Inmiddels de zaakwaarnemer van de talentvolle voetballer dus schermen met de 'voorzichtige' interesse van onder meer Ajax.

Speeltijd Babadi

In het begin van het seizoen kwam Babadi nog regelmatig aan spelen toe bij PSV. Hij stond in de basis in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord en deed in de eerste twee Eredivisie-wedstrijden van het seizoen een helft mee, maar daarna werd in zijn speeltijd gesneden. Hij kreeg te maken met blessureleed, maar ook toen hij weer terug was, wist hij zijn plek in de basiself van PSV niet af te dwingen. In december deed hij nog mee met Jong PSV tegen Jong Ajax.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.