Naar verluidt: 'Club Brugge wijst Frans bod van 18 miljoen op Lang af'

door BadembaBarrie 44

Bron AS

Naar verluidt: 'Club Brugge wijst Frans bod van 18 miljoen op Lang af'

door BadembaBarrie 44

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is officieel geopend en dat betekent dat de geruchten omtrent voormalig spelers van Ajax weer oplaaien. Net als de huidige spelers van Ajax worden ook de oud-Ajacieden in verband gebracht met eventuele transfers. In Naar verluidt lees je de laatste transfergeruchten rond deze voormalig spelers van Ajax, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Donderdag 1 september

'Club Brugge wijst Frans bod van 18 miljoen op Lang af'

Club Brugge heeft een bod van OSC Lille op Noa Lang op deadline dag afgewezen. Het bod zou zo'n 18 miljoen euro bedragen en het bestuur van de Belgisch kampioen zou Lang veel meer waard vinden, zo meldt Het Laatste Nieuws. Zodoende lijkt het er dus op dat Lang alsnog voor zijn derde seizoen in België opgaat. De oud-Ajacied leek zich deze zomer op te maken voor een vertrek, maar bij gebrek aan concrete interesse en/of het juiste bod, zal het naar alle waarschijnlijkheid toch uitdraaien op nog een derde seizoen in Brugge.

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.