Bakker genomineerd voor individuele prijs Bundesliga

door Terrence Riepma 6

Bron VI

Bakker genomineerd voor individuele prijs Bundesliga

door Terrence Riepma 6

Bron VI

Laatst geüpdatet

Mitchel Bakker is door de Bundesliga genomineerd voor de Talent van de Maand-award van augustus, zo schrijft Voetbal International. De oud-Ajacied is in de afgelopen zomer verhuisd van Paris Saint-Germain naar Bayer Leverkusen. Daar heeft Bakker de eerste drie wedstrijden van het nieuwe seizoen als basisspeler gefungeerd.

Na sterke optredens in die eerste drie competitieduels wacht er nu mogelijk een eerste prijs voor de linksback. Leverkusen staat momenteel tweede in de Bundesliga en is vooralsnog ongeslagen na twee zeges en een gelijkspel. Bakker speelde die wedstrijden in de basis en heeft al een goal en assist op zijn naam staan. In de race om de individuele prijs van de Duitse topcompetitie te winnen, zijn ook Dominik Szoboszlai en Mohamed Simakan, die samen uitkomen voor RB Leipzig, genomineerd.

Bakker kwam tussen 2010 en 2019 uit voor de jeugdteams van Ajax. Het lukte niet om door te breken in het eerste elftal en in de zomer van 2019 vertrok de 21-jarige naar Paris Saint-Germain. Bij de Franse club belandde Bakker ook op een zijspoor en sinds afgelopen zomer mag de linksback uit Purmerend zichzelf speler noemen van Bayer Leverkusen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties