Ajax hofleverancier voorselectie Jong Oranje; Taylor, Rensch, Salah-Eddine en Hato geselecteerd

door Bram Bark 7

Bron OnsOranje

Ajax hofleverancier voorselectie Jong Oranje; Taylor, Rensch, Salah-Eddine en Hato geselecteerd

door Bram Bark 7

Bron OnsOranje

Laatst geüpdatet

Michael Reiziger heeft Kenneth Taylor, Devyne Rensch, Anass Salah-Eddine en Jorrel Hato opgenomen in de voorselectie van Jong Oranje. De ploeg van Reiziger gaat spelen tegen Jong Gibraltar en Jong Zweden. Met vier spelers is Ajax, samen met AZ en NEC, hofleverancier van Jong Oranje.

Rensch en Taylor debuteerden al voor het grote Oranje, maar moeten het nu doen met een plek in de voorselectie van Jong Oranje. Hato debuteerde tijdens de afgelopen interlandperiode voor het Nederlands elftal Onder 21 en mag nu opnieuw hopen op minuten. Ondanks de geringe speeltijd bij Ajax is ook Salah-Eddine opgenomen in de voorselectie.

NEC levert net als Ajax ook vier spelers af in de voorselectie. Een van die speler is Ajax-huurling Youri Baas. De linksback wordt door de Nijmegenaren voor één seizoen gehuurd van Ajax. Ook oud-Ajacied - en inmiddels eveneens spelend voor NEC - Sontje Hansen staat op de lijst van Reiziger.

Jong Oranje onder Reiziger

Jong Oranje is onder Reiziger bezig aan een sterke reeks. Het hield de laatste vier wedstrijden de nul en scoorde zelf maar liefst dertien doelpunten. De ploeg staat daarmee stevig op de eerste plaats in de poule en lijkt hard op weg om zich te kwalificeren voor het Europees Kampioenschap Onder 21.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.