McCoist: 'Rangers zorgde er ook wel voor dat Ajax zo goed leek'

door NielsOpdam 68

Bron Voetbal International

McCoist: 'Rangers zorgde er ook wel voor dat Ajax zo goed leek'

door NielsOpdam 68

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Ally McCoist, clublegende van Rangers FC, vindt dat de Schotten ervoor zorgden dat Ajax zo goed leek. Dat vertelt McCoist woensdagavond bij BT Sport, geciteerd door Voetbal International. Ajax won met 4-0 van Rangers FC.

McCoist kan na het duel tussen Ajax en Rangers FC niet zeggen hoe goed de Amsterdammers zijn. 'Ik weet het echt niet en we zullen het pas weten na de wedstrijd tegen Liverpool van volgende week. Rangers zorgde er vandaag ook wel voor dat Ajax zo goed leek. Ze waren zo passief en maakten zoveel fouten… Alles wat fout kon gaan, ging ook fout. Zelfs in de tweede helft: eerst een afgekeurde goal en toen Ryan Jack die de bal weggaf bij de 4-0.'

Afgelopen weekend verloor Rangers FC met 4-0 van aartsrivaal Celtic. 'Vanavond was net zo slecht. Heel, heel teleurstellend, en erg zorgwekkend. Misschien zelfs nog meer zorgwekkend dan de nederlaag tegen Celtic, omdat veel Rangers-supporters op een reactie rekenden. Maar die is er niet gekomen', vervolgt McCoist.

'Zie Ajax niet als een topteam in de Champions League'

Kris Boyd zag de wedstrijd ook en vertelt bij Sky Sports wat hij van het duel vond. 'Rangers is echt weggespeeld door een erg goed Ajax. Ik weet dat dit kan gebeuren op dit niveau, maar ik zie Ajax niet als een topteam in de Champions League.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.