Bergdølmo lovend over Mannsverk: 'Beste speler van de Noorse competitie'

door NielsOpdam 85

Bron ESPN

Bergdølmo lovend over Mannsverk: 'Beste speler van de Noorse competitie'

door NielsOpdam 85

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

André Bergdølmo vindt dat Ajax met Sivert Mannsverk de beste speler van de Noorse competitie heeft binnengehaald, zo vertelt de voormalig Ajacied in gesprek met ESPN. De Amsterdammers presenteerden de Noorse middenvelder vrijdagmiddag. Mannsverk tekent een vijfjarig contract bij Ajax.

'Het is echt een heel goede voetballer. Ajax haalt met Mannsverk de beste speler van de Noorse competitie', vertelt Bergdølmo enthousiast over de nieuwe Ajax-aanwinst. De Noorse middenvelder is nog maar 21 jaar, maar volgens de oud-Ajacied wel de beste speler van Molde FK. 'Dan is het een goed moment voor een transfer naar een ander elftal, waar je betere spelers om je heen hebt. Daar gaat Mannsverk alleen maar van leren. Dit is gewoon een normale, goede stap voor hem.'

Bergdølmo is erg onder de indruk van zijn landgenoot en vertelt dat Mannsverk echt 'alles heeft'. 'Hij is een bijna complete voetballer. Hij is goed met de bal, een box-to-box-speler en kan zowel met links als rechts goed uit de voeten', vertelt de Noorse oud-Ajacied over de kwaliteiten van Mannsverk. Volgens Bergdølmo heeft het talent grote en serieuze stappen gemaakt bij Molde. 'Het is dus mega interessant om te zien hoe hij zich nu bij Ajax staande gaat houden.'

'Aursnes maakte ook de juiste stappen en speelt nu iedere wedstrijd bij Benfica'

De oud-Ajacied is er zeker van dat Mannsverk na zijn jaren bij Ajax ook weer een grotere stap kan maken. Bergdølmo vertelt dat hij bij oud-Feyenoorder Fredrik Aursnes hetzelfde gevoel had. 'Hij maakte ook de juiste stappen en speelt nu iedere wedstrijd bij Benfica.' Mannsverk tekende vrijdag een vijfjarig contract bij Ajax en ligt zo tot medio 2028 vast in de Nederlandse hoofdstad.

Denk jij dat Ajax en Fortuna Sittard gelijk staan in de rust, maar Ajax uiteindelijk wel wint? Zet in en krijg 4,90 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.