Amrabat ziet Ziyech terugkeren bij Ajax: 'Ik denk dat hij het doet bij een drie- of vierjarig contract'

door Cristian de Jong 123

Bron ESPN, NOS

Amrabat ziet Ziyech terugkeren bij Ajax: 'Ik denk dat hij het doet bij een drie- of vierjarig contract'

door Cristian de Jong 123

Bron ESPN, NOS

Laatst geüpdatet

Nordin Amrabat en clubwatcher Freek Jansen zijn van mening dat Hakim Ziyech best wil terugkeren bij Ajax, onder enige voorwaarden. De Marokkaans international komt bij Chelsea niet aan spelen toe en zou zelfs in januari mogen vertrekken bij de Londense club. Ajax zou wellicht geïnteresseerd zijn in een terugkeer van de aanvaller.

'Ik zou hem gelijk terughalen', vertelt Jansen in WK-praat van ESPN. Ziyech kon afgelopen zomer al terugkeren, maar dat zou dan op huurbasis zijn. 'Ziyech wilde per se geen huur. Hij wilde ook niet op huurbasis naar Milan. Maar als Ajax zou ik het doen', vervolgt Jansen.

Amrabat kan zich daarin vinden. De voormalig Marokkaans-international denkt dat het goed is voor Ziyech om een meerjarig contract te tekenen in Amsterdam. 'Ik denk dat hij het doet als hij een drie- of vierjarig contract krijgt. Hij laat zich niet huren.' Ajax zal dus flink wat geld op tafel moeten leggen om Ziyech definitief binnen te slepen. Amrabat vindt twintig miljoen euro een mooie prijs voor zijn landgenoot, vertelt hij. 'Als je kampioen wordt en je haalt de Champions League, dan verdien je het weer terug. Hij is een leider.'

Ziyech over mogelijke terugkeer

Ziyech vertelde zelf na afloop van het duel tussen Marokko en Kroatië dat hij nog niet veel kan zeggen over een mogelijke terugkeer. 'Lastig in te schatten', zei Ziyech toen tegenover de NOS. Ziyech kan zich zondag weer in de kijker spelen, om 14.00 uur speelt hij namelijk met zijn land tegen België.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.