Ziyech over mogelijke terugkeer bij Ajax: 'Lastig in te schatten'

door NielsOpdam 247

Bron NOS WK Journaal

Ziyech over mogelijke terugkeer bij Ajax: 'Lastig in te schatten'

door NielsOpdam 247

Bron NOS WK Journaal

Laatst geüpdatet

Hakim Ziyech vindt het moeilijk in te schatten of hij deze winter terugkeert bij Ajax. Dat vertelt de oud-speler van de Amsterdamse club in gesprek met de NOS, zo was woensdagavond te zien tijdens het NOS WK Journaal.

In de afgelopen zomer wilde Ajax Ziyech naar verluidt al overnemen van Chelsea, maar destijds kwam het niet tot een transfer. De laatste weken wordt de spelmaker opnieuw in verband gebracht met een terugkeer naar Ajax. Woensdag meldde journalist Hrach Khachatryan van het Engelse medium VBETNews in ieder geval dat Ziyech Chelsea in januari mag verlaten.

In gesprek met de NOS krijgt Ziyech de vraag of hij deze winter terugkeert naar de Nederlandse competitie. 'Lastig in te schatten, het is lastig in te schatten. We weten niet wat er in de winter gebeurt. Het is voetbal, dus het is lastig in te schatten.'

Boussatta: 'Zie hem eerlijk gezegd liever niet terugkeren bij Ajax'

Oud-voetballer Dries Boussatta sprak woensdag bij Voetbalzone over een eventuele terugkeer van Ziyech naar Nederland. 'Ik zie hem eerlijk gezegd liever niet terugkeren bij Ajax. Daar heeft hij het al laten zien. Ik gun hem een mooie club, zoals Napoli, Juventus of Sevilla.'

Poll: Denk jij dat Ziyech deze winter terugkeert bij Ajax?
0%
0%

Maak elke wedstrijd van Oranje kans op 2500 euro cash door deze zes vragen in te vullen.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.