Ziyech met gemixte gevoelens na duel met Kroatië: 'Vergeten kansen te creëren'

door Cristian de Jong 5

Bron NOS

Ziyech met gemixte gevoelens na duel met Kroatië: 'Vergeten kansen te creëren'

door Cristian de Jong 5

Bron NOS

Laatst geüpdatet

Hakim Ziyech ziet na afloop van het duel van Marokko met Kroatië veel positieve punten, maar hij weet ook dat het in aanvallend opzicht beter moet bij zijn ploeg. Ziyech speelde woensdag met Marokko zijn openingsduel op het WK in Qatar tegen de Kroaten. Beide ploegen kwamen niet tot scoren begonnen hun WK-campagne dus met een gelijkspel.

'Ik denk dat we in verdedigend opzicht goed stonden', begint Ziyech tegenover de NOS. 'Ik denk dat zij (Kroatië, red.) niet veel gecreëerd hebben.' Marokko hield dus de nul en kan tevreden zijn met de defensie. Ziyech ziet echter dat het in aanvallend opzicht beter moet. 'We vergeten om zelf veel kansen te creëren. Ik denk dat dat voor de komende dagen wel wat werk is', geeft de oud-Ajacied aan.

Ondanks dat er niet gewonnen werd vertelt Ziyech dat er nu geen paniek in de tent moet ontstaan. 'Ik denk vooral dat we niet onrustig moeten doen en gewoon rustig moeten blijven', vervolgt de Marokkaans-international.

Blessure Mazraoui

Teamgenoot Noussair Mazraoui viel in de zestigste minuut geblesseerd uit. De oud-Ajacied kwam verkeerd terecht bij een landing en moest het veld per direct verlaten op een brancard. Het lijkt erop dat de verdediger een heupblessure heeft opgelopen. Ziyech geeft na afloop aan nog niet te hebben gesproken met zijn landgenoot. 'Ik heb hem nog niet gezien, maar ik zal zo even kijken hoe het met hem gaat. Ik hoop dat het niet ernstig is', aldus Ziyech.

Maak elke wedstrijd van Oranje kans op 2500 euro cash door deze zes vragen in te vullen.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.