Mazraoui verlaat geblesseerd het veld tijdens WK-duel met Kroatië

door Cristian de Jong 9

Bron AS

Mazraoui verlaat geblesseerd het veld tijdens WK-duel met Kroatië

door Cristian de Jong 9

Bron AS

Laatst geüpdatet

Noussair Mazraoui heeft het WK-duel met Kroatië vroegtijdig moeten staken. De oud-Ajacied begon in de basis bij Marokko, maar viel in de zestigste minuut uit wegens een blessure. Naast Mazraoui stond ook Hakim Ziyech in de basis bij Marokko.

Mazraoui mocht vanaf het eerste fluitsignaal meedoen bij zijn land. De rechtsback van Bayern München speelde een goede eerste helft waarin niet gescoord werd door zowel Marokko als Kroatië. In de zestigste minuut hield het echter op voor Mazraoui. De verdediger kwam verkeerd terecht bij een landing, waarbij hij een blessure aan de heup opliep.

De blessure leek zelfs zo erg dat Mazraoui het veld per brancard moest verlaten. De Marokkaans-international werd hierna vervangen door Yahia Attiyat-Allal. Ziyech stond toen nog wel in het veld. Mazraoui moest de strijd staken bij een stand van 0-0.

Marokko zit naast Kroatië nog in de poule met België en Canada. Deze twee ploegen spelen woensdagavond tegen elkaar. Om 20.00 uur wordt er in het Ahmad bin Ali stadion in Qatar afgetrapt. Marokko speelt zijn eerstvolgende wedstrijd op 27 november, dan is België de tegenstander.

Maak elke wedstrijd van Oranje kans op 2500 euro cash door deze zes vragen in te vullen.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.