Van 't Schip: 'Niet overwogen om Taylor uit de wind te houden, kijk gewoon hoe iemand presteert'

door Bart Veenstra 259

Bron De Telegraaf

Van 't Schip: 'Niet overwogen om Taylor uit de wind te houden, kijk gewoon hoe iemand presteert'

door Bart Veenstra 259

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Kenneth Taylor start vermoedelijk niet in de basis tegen FK Bodø/Glimt donderdagavond. De Telegraaf schrijft dat het er alle schijn van heeft dat de middenvelder niet wordt opgesteld. Dit heeft echter niets te maken met de kritiek van de Ajax-fans op Taylor.

Tijdens de persconferentie van woensdagmiddag ging Van 't Schip in op de kritiek op Taylor. Tijdens de thuisduels met FK Bodø/Glimt en NEC van vorige week werd Taylor gewisseld en beide keren klonk er gejuich vanaf de tribunes. Het is dan ook duidelijk dat de supporters van Ajax in Taylor de kop van Jut zien.

'Hij is een jonge jongen en gaat even door een moeilijke fase', zegt Van 't Schip. 'Daar moet hij zich met de hulp van ons allemaal proberen uit te vechten. Nee, ik heb niet overwogen hem uit de wind te houden en kijk gewoon hoe iemand presteert', aldus de trainer, die daarmee niet uitsluit dat hij voor andere spelers op zijn middenveld gaat kiezen.

Forse concurrentie voor Taylor

Met Branco van den Boomen heeft Taylor er een forse concurrent bij. In de afgelopen periode stond Van den Boomen aan de kant met een knieblessure, maar tijdens de heenwedstrijd tegen FK Bodø/Glimt maakte hij zijn rentree. Ook Sivert Mannsverk is op de weg terug. De Noor speelde al enkele duels voor Jong Ajax en behoort nu tot de wedstrijdselectie voor het uitduel met FK Bodø/Glimt.

Wedden dat Ajax scoort tegen Bodø/Glimt? Krijg 20 keer je inzet terug als Ajax wint! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.