[Update II]: 'Antony ontbreekt zondag in Ajax-basis tegen Sparta'

door BadembaBarrie 4966

Bron De Telegraaf

[Update II]: 'Antony ontbreekt zondag in Ajax-basis tegen Sparta'

door BadembaBarrie 4966

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Antony heeft vrijdag niet meegetraind met Ajax, zo meldt De Telegraaf vrijdagmiddag. De reden van de absentie van de Braziliaan - of het om een blessure gaat of een mogelijke transfer - op het trainingsveld is vooralsnog niet bekend.

Een dag nadat Ajax een bod van tachtig miljoen euro van Manchester United op hem afwees, meldde Antony zich wel gewoon op Sportpark de Toekomst. De training sloeg hij echter over, zo melden meerdere bronnen tegenover De Telegraaf.

Ajax wil niet bevestigen noch ontkennen dat Antony niet heeft meegetraind. Zodoende is het niet duidelijk of Antony vanwege een blessure of vanwege een mogelijk aanstaande transfer niet heeft meegetraind. Volgens transferjournalist Fabrizio Romano trainde Antony vrijdag in de gym, maar niet op het trainingsveld met de selectie.

Manchester United geeft strijd om Antony niet op

Eerder op vrijdag liet transferjournalist Fabrizio Romano weten dat Manchester United de strijd om Antony niet wil opgeven. De verwachting is dat de Engelse topclub terug zal keren in Amsterdam voor een nieuw bod. Naar verluidt verlangt Ajax nu honderd miljoen euro voor de Braziliaan, die zelf graag een transfer zou willen maken.

Romano liet ook weten dat het nog niet duidelijk is of Antony zondag in actie komt wanneer Ajax op bezoek gaat bij Sparta Rotterdam. Het meespelen van de aanvaller zou op dit moment intern besproken worden bij Ajax.

Update - 19.10 uur (Zaterdag 20 augustus) - 'Antony slaat ook zaterdagtraining over en is mogelijk afwezig tegen Sparta' 

Antony heeft ook zaterdag niet met de groep meegetraind. De Braziliaan probeert Ajax op deze manier rond de tafel te krijgen met Manchester United en er bestaat om die reden dan ook een mogelijkheid dat hij zondag tegen Sparta Rotterdam in de wedstrijdselectie ontbreekt. Dit alles meldt Fabrizio Romano zaterdagavond op Twitter. De transferexpert laat zich verder niet uit over Ajax' reactie of standpunt wat betreft de situatie.

Update II - 23.20 uur (Zaterdag 20 augustus) - 'Antony ontbreekt zondag in Ajax-basis tegen Sparta'

Antony zal zondag in ieder geval niet in de basis staan tegen Sparta. Dat meldt Fabrizio Romano zaterdagavond laat op Twitter. De specifieke woorden van de transferjournalist laten de optie dat Antony wel bij de wedstrijdselectie zit nog wel open. Het nieuws komt niet bepaald uit de lucht vallen, aangezien Antony de afgelopen twee dagen ook al niet met de groep meetrainde. De Braziliaan hoopt een transfer naar Manchester United af te kunnen dwingen, al werkt Ajax voorlopig nog niet mee.

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

De bookmaker verwacht dat Ajax ook tegen Sparta Rotterdam weer veel tot scoren gaat komen. Check hier de odds!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties