'Manchester United geeft niet op; onduidelijk of Antony zondag speelt voor Ajax'

door Bart Veenstra 1750

Bron Fabrizio Romano

'Manchester United geeft niet op; onduidelijk of Antony zondag speelt voor Ajax'

door Bart Veenstra 1750

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Manchester United geeft de strijd om Antony niet op. Dat meldt transferjournalist Fabrizio Romano vrijdagmiddag via Twitter naar buiten. De Engelse topclub zag eerder een bod van tachtig miljoen euro op Antony afgewezen worden, maar er komt een nieuwe poging.

Bovendien heeft men bij Manchester United sterk het gevoel dat Antony de stap naar de Engelse club wil maken. Romano voegt er bovendien aan toe dat het niet zeker is of Antony aankomende zondag - wanneer Ajax op bezoek gaat bij Sparta Rotterdam - in actie zal komen. Dit zou op dit moment intern worden besproken bij Ajax.

Ajax wil naar verluidt honderd miljoen euro voor Antony

Naar verluidt verlangt Ajax een transfersom van honderd miljoen euro voor Antony. De Braziliaan geldt als een belangrijke speler voor Ajax en zodoende willen de Amsterdammers hem niet zomaar laten gaan. Eerder werd dan ook een bod van tachtig miljoen euro afgewezen door de beleidsbepalers van Ajax.

Manchester United kijkt ook naar alternatieven en daarbij geldt Cody Gakpo als een optie. De aanvaller van PSV zou ongeveer vijftig miljoen euro moeten kosten en daarmee is hij een veel goedkopere optie voor de Engelsen. Eerder werd in De Telegraaf ook Yannick Carrasco als optie genoemd voor Manchester United.

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

De bookmaker verwacht dat Ajax ook tegen Sparta Rotterdam weer veel tot scoren gaat komen. Check hier de odds!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties