'United komt deze week met 'massive offer' voor Antony'

door Bauke van Elk 1979

Bron Sky Sports

'United komt deze week met 'massive offer' voor Antony'

door Bauke van Elk 1979

Bron Sky Sports

Laatst geüpdatet

Manchester United komt deze week terug met een bod op Antony. Dat meldt journalist Dharmesh Sheth van Sky Sports. Volgens de journalist komt de club van Erik ten Hag met een 'massive offer' voor Ajax.

Antony wordt al heel de transferperiode in verband gebracht met de nieuwe club van zijn oude trainer. De club uit Manchester zou eerder al biedingen hebben gedaan die resoluut door Ajax van tafel werden geveegd. Nadat Lisandro Martínez werd overgenomen door United werd het stil rondom Antony. Welk bedrag Ajax precies wil hebben voor Antony is onduidelijk. De gewenste som zou 80 tot 100 miljoen bedragen.

Dat de club uit Engeland terugkomt voor de Braziliaan lijkt samen te vallen met de tegenvallende start van het seizoen. De eerste twee wedstrijden in de Premier League werden beide verloren en dus vindt United zich terug onderaan de ranglijst van de Engelse competitie. In alle media is te lezen dat Manchester United druk is met het vinden van versterkingen en geen succes kent op de transfermarkt.

Antony gaf zondag nog aan niet bezig te zijn met een eventuele transfer: 'Op dit moment zit ik hier goed. Ik hou van dit land en ik voel me hier op mijn gemak. Ik doe elke dag, elke minuut, elke seconde alles voor deze club. En als ik niet speel, geniet ik van de stad en het strand. Ik ben gaan houden van de stad en club.'

Ook Schreuder ziet niks in verkoop Antony 

Na afloop van het benefietduel tegen Shaktar Donetsk ging Schreuder in op de situatie rond Antony. Toen al gaf hij aan dat een verkoop onbespreekbaar was: 'Je weet het als trainer nooit honderd procent zeker, maar intern hebben we uitgesproken dat we dit elftal verder bij elkaar willen houden.'

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.