'Ajax wees bod van 80 miljoen van United op Antony af'

door BadembaBarrie 1522

Bron The Athletic

'Ajax wees bod van 80 miljoen van United op Antony af'

door BadembaBarrie 1522

Bron The Athletic

Laatst geüpdatet

Ajax heeft een bod van maar liefst 80 miljoen euro van Manchester United op Antony afgewezen. Dat meldt The Athletic donderdagavond. Het afwijzen van het nieuwe bod heeft er naar verluidt voor gezorgd dat men bij United nu sterk twijfelt over de haalbaarheid van de Braziliaan. Men lijkt in Cody Gakpo het haalbaardere alternatief te zien.

De twijfel over Antony lijkt overigens niet bij Erik ten Hag te bestaan. De manager van The Red Devils lijkt nog altijd vastberaden te zijn om een hereniging met zijn voormalig pupil te realiseren. Het bestuur van United lijkt echter sterk zijn twijfels te hebben over nieuwe pogingen om de Braziliaans international naar Old Trafford te halen.

Zodoende kijkt men in Manchester ook verder en de naam die als alternatief voor Antony lijkt te gelden is die van Cody Gakpo. Hij wordt gezien als een haalbaardere optie voor de Engels recordkampioen, gezien hij - ondanks zijn contractverlenging bij PSV niet al te lang geleden - een afspraak zou hebben met de Eindhovenaren dat ze zouden meewerken aan een transfer, mocht de juiste club zich melden.

Ten Hag haalt bekenden

Het halen van Gakpo zou passen in het rijtje van spelers die United tot nu toe heeft aangetrokken deze zomer. Lisandro Martínez en Christian Eriksen zijn beide oud-Ajacieden, terwijl Tyrell Malacia kwam over van Feyenoord en daar naar verluidt ook al een tijd op de radar van Ten Hag stond. Naast Antony zouden Ten Hag en United ook voor uiteindelijke Ajax-aanwinsten pogingen hebben gewaagd, terwijl er al enkele maanden naarstig doch tevergeefs wordt geprobeerd om Frenkie de Jong tot een overstap naar Old Trafford te verleiden.

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties