Rulli reageert op aanstaande Ajax-transfer: ‘Het is heel snel gegaan’

door Thijs Zwagerman 238

Bron AS

Rulli reageert op aanstaande Ajax-transfer: ‘Het is heel snel gegaan’

door Thijs Zwagerman 238

Bron AS

Laatst geüpdatet

Gerónimo Rulli heeft een voorschot genomen op zijn aanstaande overgang naar Ajax. In gesprek met het Spaanse AS heeft de doelman van Villarreal zich voor het eerst openlijk uitgesproken over zijn aanstaande transfer. Rulli kijkt ernaar uit om voor Ajax te spelen.

De Argentijnse keeper nam donderdagochtend afscheid van zijn teamgenoten en trainers bij Villarreal en reist momenteel af naar Amsterdam. Daar zal hij spoedig medisch gekeurd worden en zijn handtekening zetten onder een meerjarig contract bij Ajax. De Amsterdamse club betaalt inclusief bonussen naar verluidt ruim tien miljoen euro voor Rulli.

Rulli vertelt dat de transfer uiteindelijk snel tot stand is gekomen. ‘De onderhandelingen zijn heel snel gegaan. Iedereen heeft zo goed mogelijk meegewerkt, om het op deze voorspoedige manier te laten verlopen. Het is goed voor Villarreal, mijzelf en Ajax. Ik heb heel erg veel zin om daarheen te gaan en mijn pad verder te bewandelen.’

Wereldkampioen en Europees succes

Rulli werd als reservedoelman recentelijk wereldkampioen met Argentinië en was de afgelopen jaren de eerste doelman van Villarreal. Met die club reikte hij vorig seizoen tot de halve finale van de Champions League en won hij in 2021 de Europa League.

Denk jij dat Ajax de competitie hervat met een overwinning op NEC? Zet in en verdien 1,36 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.