'Ajax wil meewerken aan huurtransfer Gorter na komst Rulli'

door Cristian de Jong 35

Bron Voetbal International

'Ajax wil meewerken aan huurtransfer Gorter na komst Rulli'

door Cristian de Jong 35

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Jay Gorter mag worden verhuurd door Ajax nu de Amsterdammers met Gerónimo Rulli een nieuwe keeper binnen lijken te hebben, zo weet Voetbal International. Gorter moet het dit seizoen doen met een reserverol bij Ajax en met de komst van Rulli lijkt hier geen verandering in te komen.

Rulli zorgt voor roet in het eten bij Gorter. De Argentijnse doelman zal zich spoedig aansluiten bij de selectie van Alfred Schreuder. Gorter zou nu vierde keus zijn bij de Amsterdamse hoofdmacht. Zodoende zou Ajax mee willen werken om de 22-jarige doelman op huurbasis te laten vertrekken.

Er is nog niet bekend of een club al aan de bel heeft getrokken bij Ajax voor Gorter. Afgelopen zomer zouden clubs al interesse hebben getoond om de doelman op huurbasis over te nemen van Ajax. Gorter kwam in de zomer van 2021 over van Go Ahead Eagles voor een bedrag van één miljoen euro. De goalie begon zijn professionele carrière in de jeugd van Ajax, waarna hij vertrok naar AZ voordat hij in Deventer terechtkwam.

Johan Cruijff Schaal tegen PSV

Gorter kreeg nog weinig kansen in het eerste elftal van Ajax. Wel mocht de keeper onder de lat beginnen in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. Wat een bijzondere dag moest worden, eindigde in een nachtmerrie voor Gorter. De doelman kreeg veel kritiek na zijn optreden tegen de Eindhovenaren en speelde sindsdien geen wedstrijd meer voor de Amsterdammers.

Sportbookies had woensdag 92% van de wedtips goed! Check hier welke wedstrijden er goed werden voorspeld!

Denk jij dat Ajax de competitie hervat met een overwinning op NEC? !

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.