Romano meldt 'here we go' voor Rulli: 'Doelman reist in komende 24 uur af naar Amsterdam'

door NielsOpdam 340

Bron Fabrizio Romano

Romano meldt 'here we go' voor Rulli: 'Doelman reist in komende 24 uur af naar Amsterdam'

door NielsOpdam 340

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Ajax heeft Geronimo Rulli definitief binnen, zo schrijft transferexpert Fabrizio Romano. De Argentijnse doelman van Villarreal reist snel af naar Nederland om de transfer volledig af te ronden. Naar verluidt betalen de Amsterdammers meer dan tien miljoen euro voor de keeper.

Volgens Romano hebben Ajax en Villarreal een volledig akkoord bereikt over de transfer van de keeper. Eerder kwamen de Amsterdammers al tot een persoonlijk akkoord met Rulli. 'De Argentijnse doelman reist in de komende 24 uur af naar Amsterdam om te tekenen en medische tests te ondergaan', schrijft de transferexpert.

Romano spreekt niet over een transfersom, maar eerder meldde Doble Amarilla dat Ajax een vaste transfersom van 7,5 miljoen euro betaalt voor de diensten van Rulli. Daar kan eventueel nog een bedrag van vijf miljoen euro aan bonussen bijkomen.

'Ajax betaalt inclusief bonussen meer dan 10 miljoen euro voor Rulli'

De Telegraaf meldt woensdagavond dat er inclusief bonussen meer dan tien miljoen euro wordt betaald voor Rulli. Verder schrijft de krant dat de Argentijnse doelman zeker niet de enige aankoop van Ajax zal zijn. 'Naast een rechtsbuiten staat ook nog een centrale verdediger op het wensenlijstje van Schreuder, die afscheid nam van Daley Blind.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.