Rulli reageert op vermeende interesse Ajax: 'Beslissing van de club'

door BadembaBarrie 153

Bron Marca

Rulli reageert op vermeende interesse Ajax: 'Beslissing van de club'

door BadembaBarrie 153

Bron Marca

Laatst geüpdatet

Gerónimo Rulli heeft voor het eerst sinds geruchten hem aan Ajax linkten gereageerd op de situatie. In de reactie houdt de doelman zich op de vlakte over de vermeende Amsterdamse interesse. Daarbij benadrukt hij wel gelukkig te zijn bij zijn huidige club, Villarreal.

'Ik ben niet heel goed op de hoogte van de situatie', stelt Rulli, geciteerd door Marca. Zelf wil de doelman er dan ook niet te veel aandacht aan besteden en schuift hij de verantwoordelijkheid richting zijn werkgever. 'Het is een beslissing van de club en ik heb een contract.' Villarreal is, naar het schijnt, geenszins van plan om Rulli te laten gaan.

Uit de woorden van Rulli ontstaat ook niet bepaald het beeld van een speler die staat te trappelen om weg te gaan. Integendeel. 'Ik ben hier gelukkig. Godzijdank hebben we een mooie groep en we willen ons natuurlijk blijven verbeteren', zo laat de doelman optekenen.

'Ajax haakte af op salaris'

Even leek het erop alsof Ajax vol voor Rulli zou gaan als nieuwe doelman. Enkele dagen nadat de eerste berichten daarover naar buiten kwamen, berichtte het Spaanse AS echter dat Rulli's salariseisen waarschijnlijk een te groot struikelblok voor de Amsterdammers zouden vormen. Naast Rulli is Ajax de afgelopen dagen ook aan David Raya en Altay Bayindir gelinkt, al waren die geruchten vooralsnog minder concreet dan voor de Argentijn.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.