Pasveer, Timber en Antony maken tegen Eintracht Frankfurt eerste minuten van de voorbereiding

door Jesse ter Haar 324

Bron Algemeen Dagblad

Pasveer, Timber en Antony maken tegen Eintracht Frankfurt eerste minuten van de voorbereiding

door Jesse ter Haar 324

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Remko Pasveer, Jurriën Timber en Antony komen zaterdag tijdens Ajax - Eintracht Frankfurt voor het eerst deze voorbereiding in actie, zo meldt onder meer het Algemeen Dagblad. Alfred Schreuder liet vrijdagmiddag weten dat het drietal op zaterdag voor het eerst sinds vorig seizoen weer in actie komt.

Eerstgenoemde, de goalie, speelde al enige tijd niet meer voor Ajax. In de warming-up voor Benfica - Ajax, zo'n vijf maanden geleden, brak Pasveer zijn vinger. Het bleek een complexe breuk, want de routinier moest er in fases van herstellen. Na een recentelijke en hopelijk laatste ingreep is hij nu weer klaar om minuten te maken.

Voor Timber, de verdediger die spoedig zijn contract bij Ajax lijkt te gaan verlengen, geldt eveneens dat hij in de voorbereiding nog niet in actie kwam. De verdediger traint alweer even mee tijdens het trainingskamp in Oostenrijk, maar de oefenwedstrijd tegen Red Bull Salzburg kwam nog te vroeg. Tegen Eintracht Frankfurt echter, kan hij 45 minuten spelen.

Antony is eveneens fit genoeg om minuten te gaan maken. Hij traint alweer enkele dagen mee, maar miste het begin van de voorbereiding wegens een enkelblessure. Die blessure hield hem lang aan de kant, want na 20 maart van dit jaar kwam hij niet meer in actie namens Ajax. Hij liep de blessure op tijdens De Klassieker - de editie in de Johan Cruijff ArenA - van vorig seizoen. De Braziliaan meldde zich al voor het trainingskamp bij Ajax, maar werkte zijn trainingen toen nog individueel af.

Bassey heeft lichte enkelklachten

Tot slot liet Schreuder weten dat aanwinst Calvin Bassey tegen Eintracht Frankfurt nog niet in actie zal komen. De centrale verdediger annex linkervleugelverdediger heeft lichte klachten aan zijn enkel en moet zijn officieuze debuut zodoende nog even uitstellen. Dinsdag volgt, thuis in de Johan Cruijff ArenA, de volgende en laatste oefenwedstrijd van Ajax. Shakhtar Donetsk is dan de tegenstander.

De bookmaker ziet Ajax als de grote favoriet voor het oefenduel met Europa League-winnaar Eintracht Frankfurt! Check hier de odds!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties