'Ajax nadert volledige overeenkomst met Timber over nieuw contract'

door NielsOpdam 341

Bron Fabrizio Romano

'Ajax nadert volledige overeenkomst met Timber over nieuw contract'

door NielsOpdam 341

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Ajax komt steeds dichter bij een volledige overeenkomst met Jurriën Timber over het ondertekenen van een nieuw contract. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano woensdagavond. Volgens Romano tekent Timber een nieuw contract met een verbeterd salaris.

'Ajax komt steeds dichterbij het bereiken van een volledige overeenstemming met Jurriën Timber over het ondertekenen van een nieuw contract', schrijft Romano op zijn Twitter-account. Volgens de transferexpert bespreken beide partijen nu de deal en zijn de gevoelens rondom de deal 'positief'.

Erik ten Hag, die sinds deze zomer de hoofdtrainer van Manchester United is, wilde de centrale verdediger meenemen naar Engeland. Maar Timber blijft nog een seizoen in Amsterdam. 'Een nieuw contract met een verbeterd salaris', schrijft de transferexpert. Het huidige contract van de Ajacied loopt tot medio 2024.

Hamstra: 'We zijn in gesprek met Timber'

Gerry Hamstra, technisch manager bij Ajax, vertelt in gesprek met het Algemeen Dagblad dat Ajax spreekt met de verdediger. 'Ja, we zijn in gesprek met Jurriën Timber en willen hem graag langer houden. Verder is het lastig om daar iets over te zeggen.'

Daarnaast gaat Hamstra ervan uit dat er niemand meer vertrekt van de huidige Ajax-kern. 'Natuurlijk kan je nooit nooit zeggen, dat heb ik inmiddels ook wel geleerd. Maar we hebben het er ook met de spelers over, voeren gesprekken. Ook met spelers die mogelijk een vertrekwens hebben. En dat er aan spelers van Ajax wordt getrokken, dat is logisch. Er staat kapitaal op het veld. En het zijn allemaal jongens die zichzelf bij ons hebben doorontwikkeld. Daar zetten we ook altijd op in, en dat is nu niet anders met jongens als Bergwijn, Wijndal en Bassey.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.