Labyad dient normaal gesproken contract uit bij Ajax, kans op wintertransfer is klein

door Bart Veenstra 53

Bron Ajax Showtime

Labyad dient normaal gesproken contract uit bij Ajax, kans op wintertransfer is klein

door Bart Veenstra 53

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Zakaria Labyad zal normaal gesproken zijn contract bij Ajax uitdienen. De aanvallende middenvelder beschikt over een aflopend contract in Amsterdam en om die reden wacht hem in de zomer een transfervrij vertrek.

De kans op een tussentijds vertrek bij Ajax deze wintertransferperiode lijkt klein. Zodoende zal Labyad het seizoen waarschijnlijk 'gewoon' afmaken bij Ajax. De 28-jarige middenvelder komt dit seizoen nauwelijks in actie voor de Amsterdammers. Pas twee keer maakte Labyad minuten in de Eredivisie.

Labyad is sinds de zomer van 2018 speler van Ajax. Bij de Amsterdamse club speelde hij tot nu toe in 54 wedstrijden mee. Daarin was hij goed voor dertien treffers en tien assists. Voor nu lijkt Labyad te mikken op een transfer naar het buitenland.

Labyad niet enige Ajacied met aflopend contract

Bij Ajax is Labyad niet de enige speler die beschikt over een aflopend contract. Ook Maarten Stekelenburg, André Onana, Noussair Mazraoui en Danilo Pereira beschikken over een aflopend contract. De toekomst van Stekelenburg is op dit moment nog ongewis, terwijl Onana, Mazraoui en Danilo na dit seizoen lijken te vertrekken bij Ajax.

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.