Kwaadaardige tumor ontdekt bij Sébastien Haller

door Gino Haverkamp 133

Kwaadaardige tumor ontdekt bij Sébastien Haller

door Gino Haverkamp 133

Laatst geüpdatet

De tumor die bij oud-Ajacied Sébastien Haller is ontdekt, blijkt kwaadaardig te zijn. Dat maakt Borussia Dortmund, zijn huidige werkgever, bekend via de officiële kanalen. De spits ligt er enkele maanden uit.

Eerder deze maand werd bekend dat er een tumor is ontdekt in de testikels van Haller. De Ivoriaan heeft vervolgens een succesvolle operatie ondergaan en nu blijkt dat de tumor kwaadaardig was. Haller moet een chemotherapie ondergaan en ligt er om die reden enkele maanden uit. Wanneer de oud-Ajacied terugkeert, is nog niet duidelijk

De club meldt daarbij ook dat er geen verdere medische mededelingen worden gedaan omtrent de gezondheidssituatie van Haller. Enkel de informatie zoals die zaterdag naar buiten is gekomen, wordt gedeeld.

Kans op herstel groot bij Haller

'Sébastien krijgt nu de best mogelijke zorg', zegt sportief directeur Sebastian Kehl. Hij komt met goed nieuws. De kans op herstel is namelijk groot. 'We wensen hem en zijn familie een hoop sterkte en optimisme. Onze gedachten zijn bij hen gedurende deze moeilijke tijd.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.