Haller zet eerste stap in strijd tegen teelbaltumor: 'We gaan vooruit'

door BadembaBarrie 81

Bron Sébastien Haller

Haller zet eerste stap in strijd tegen teelbaltumor: 'We gaan vooruit'

door BadembaBarrie 81

Bron Sébastien Haller

Laatst geüpdatet

Sébastien Haller heeft de eerste stap gezet in de strijd tegen de teelbaltumor die recentelijk bij hem werd ontdekt. Op Twitter en Instagram deelt de spits een foto waarin hij lachend en met de duim omhoog te zien is vanuit zijn ziekenhuisbed. Uit het bijschrift wordt duidelijk dat hij is begonnen met zijn behandeling.

'Goedenavond iedereen, ik wil jullie laten weten dat de eerste stap is voltooid', schrijft Haller. 'Ik wil graag Borussia Dortmund en het medische team bedanken voor hun uitstekende werk. Hartelijk dank ook aan alle zorgpersoneel van het ziekenhuis voor hun begeleiding en vriendelijkheid', aldus de Ajax' topscorer van het afgelopen seizoen.

Haller sluit zijn bericht af met de hashtags #Step1 en #onavance, wat zoveel betekent als 'we gaan vooruit'. Het is de tweede keer dat Haller van zich laat horen sinds zijn diagnose, na zijn dankwoord voor alle steunbetuigingen eerder deze week.

Diagnose

Eerder in de week maakte Borussia Dortmund bekend dat bij Haller een teelbaltumor was geconstateerd. De spits verliet maandagmiddag de training nadat hij zich niet lekker voelde. Nader onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat het ongemak van de spits veroorzaakt werd door een tumor. Dortmund zegde hem gelijk alle mogelijke hulp toe om een zo goed mogelijke behandeling te krijgen. Die behandeling is nu dus begonnen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.