Haller dankbaar voor alle reacties: 'Zal me nu concentreren op mijn herstel'

door Bart Veenstra 6

Bron Twitter

Haller dankbaar voor alle reacties: 'Zal me nu concentreren op mijn herstel'

door Bart Veenstra 6

Bron Twitter

Laatst geüpdatet

Sébastien Haller is dankbaar voor de massale steun die hij heeft ontvangen in de afgelopen uren. Bij de oud-spits van Ajax werd een tumor in een van zijn testikels ontdekt en in de komende periode wordt nader onderzoek gedaan.

Nadat zijn nieuwe club Borussia Dortmund het slechte nieuws naar buiten bracht, regende het steunbetuigingen aan het adres van Haller. Daar is hij enorm dankbaar voor, zo laat hij weten op zijn sociale media.

'Dank jullie allemaal voor de vele steunbetuigingen sinds de aankondiging van gisteren', schrijft Haller. 'Mijn familie en ik bedanken jullie. Ik zal me nu concentreren op mijn herstel, zodat ik sterker terug kan komen', aldus Haller.

'Ik wil jullie bedanken vanuit het diepste van mijn hart voor alle warme berichten die ik heb gekregen', schrijft Haller ook nog. 'Het heeft me enorm veel gedaan om al die mooie reacties te zien. Het voelt een beetje alsof ik het niet verdien, maar dankzij jullie weet ik dat ik hier bovenop kom. Ik zie jullie snel weer op het veld om onze volgende overwinningen te vieren.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.