Konadu en Appiah tekenen eerste profcontract bij Ajax

door NielsOpdam 113

Bron Ajax

Konadu en Appiah tekenen eerste profcontract bij Ajax

door NielsOpdam 113

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Don-Angelo Konadu en Avery Appiah hebben woensdag hun eerste profcontract bij Ajax getekend. Dat meldt de Amsterdamse club via de clubwebsite. De twee overeenkomsten gaan met terugwerkende kracht in op 1 april 2023 en hebben een looptijd tot en met 30 juni 2025.

FOTO: AJAX

De zeventienjarige Konadu speelt sinds 2014 in de jeugdopleiding van Ajax en behoort tot de selectie van Ajax Onder 17. Hij geldt als multifunctionele aanvaller en is momenteel aan het herstellen van een blessure. Konadu kampt al langere tijd met groeipijnen en moest daardoor de laatste editie van de Future Cup missen. Het huidige seizoen zit er zelfs al helemaal op voor de spits.

Appiah maakt eveneens deel uit van de selectie van Ajax O17. De zeventienjarige middenvelder speelt sinds de zomer van 2020 in de jeugdopleiding van de Amsterdammers. Hij kwam over van de jeugdopleiding van Feyenoord. Appiah begon zijn opleiding bij stadsgenoot Sparta Rotterdam.

Konadu en Appiah volgen Verkuijl

Ajax is deze week druk met het contracteren van jeugdspelers, want eerder deze week tekende Mark Verkuijl al zijn eerste profcontract bij de club. De zeventienjarige middenvelder zette maandag zijn handtekening onder een contract dat hem eveneens tot medio 2025 aan de Amsterdamse club verbindt.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.