Hato, Rensch en Taylor enige Ajacieden in voorselectie Jong Oranje

door Jari Perridon 19

Hato, Rensch en Taylor enige Ajacieden in voorselectie Jong Oranje

door Jari Perridon 19

Laatst geüpdatet

Jorrel Hato, Devyne Rensch en Kenneth Taylor zijn door bondscoach Michael Reiziger opgenomen in de voorselectie van Jong Oranje voor de komende interlandperiode. Hiermee zijn zij de enige Ajacieden in de 31-koppige voorselectie van het beloftenteam.

Jong Oranje is de EK-kwalificatie goed gestart. Met zes overwinningen uit zes duels staat de ploeg van Reiziger eerste in de poule, op ruime afstand van Georgië en Zweden. Jong Oranje speelt op 21 maart een oefenduel met Jong Noorwegen. Dit duel is om 20.00 uur in het Goffertstadion. Vervolgens spelen ze op 25 maart een EK-kwalificatiewedstrijd tegen en in Moldavië. De aftrap voor dit duel is om 19.30 uur. Daar hopen ze een volgende stap te zitten richting het EK van 2025 in Slowakije.

Voorselectie Jong Oranje kent ook debutanten

De Ajacieden die in de voorselectie zijn opgenomen, zijn Hato, Rensch en Taylor. Vooral voor Taylor en Rensch zal het balen zijn dat zij niet zijn opgeroepen voor de hoofdmacht van Oranje. In de 31-koppige voorselectie zijn drie debutanten te vinden. Voor AZ-spelers Wouter Goes en Lequincio Zeefuik en voor Toulouse-aanvaller Ibrahim Cissoko is het de eerste keer dat ze behoren tot de voorselectie van Jong Oranje.

Voor Jong-Oranje staat er dus een belangrijke wedstrijd op het programma om een stapje dichterbij het EK van 2025 te komen. Na deze interlandperiode speelt de ploeg van Reiziger nog kwalificatiewedstrijden waarna het zich hopelijk kan opmaken voor het EK.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.