Branie: 'Bij Liverpool zit iets scheef, dat biedt kansen voor Ajax'

door BadembaBarrie 88

Bron Ajax Showtime

Branie: 'Bij Liverpool zit iets scheef, dat biedt kansen voor Ajax'

door BadembaBarrie 88

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

De spanning stijgt in Amsterdam... Liverpool - Ajax staat voor de deur. In Branie, de Ajaxpodcast van Het Parool en Ajax Showtime, blikken Ajax Showtime-redacteur Bademba Barrie en speciale gast Sam Planting met presentator Menno Pot vooruit op de Champions Leaguekraker van dinsdag, op Anfield.

'Liverpool van wereldkaliber zou normaliter kandidaat zijn voor de eindzege', zegt Sam Planting. 'Maar hun ontluisterende nederlaag tegen Napoli maakte duidelijk dat er daar iets scheef zit. Spelers liepen niet mee terug. Ik vond het elftal moe overkomen en enkele oudere spelers oogden plotseling echt oud. Ajax treft Liverpool wat dat betreft op een goed moment.'

Natuurlijk wordt ook nagepraat over Ajax - Heerenveen, door Ajax freewheelend met 5-0 gewonnen. Heeft Mohammed Kudus voor de komende tijd een basisplaats als spits? Hoe is de eerste indruk van de nieuwkomers Ocampos en Grillitsch? En over nieuwkomers gesproken: als Jong Ajaxwatcher kan Barrie meer vertellen over de aanvallers Conceiçao en Lucca. Hoe ontwikkelen zij zich bij "Jong"?

Kriebels voor Liverpool

Daar zijn de kriebels weer: Liverpool - Ajax. Hoe gaat Ajax zich houden? Eén ding is zeker: de ochtend na de wedstrijd is er rond lunchtijd weer een extra Champions League-editie van Branie. Mét Dick Sintenie, die zal inbellen vanuit Liverpool.

Branie is dit seizoen elke maandagmiddag om 12.00 uur te beluisteren via Spotify, iTunes en onze website. Luister de nieuwe aflevering nu!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.