Ajax verlengt contract van Rasmussen tot medio 2024

door Jesse ter Haar 74

Bron Ajax.nl

Ajax verlengt contract van Rasmussen tot medio 2024

door Jesse ter Haar 74

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax heeft het contract van Christian Rasmussen verlengd tot de zomer van 2024, zo brengt de club naar buiten via Ajax.nl. Zijn huidige verbintenis liep nog maar één jaar door en dus was een verlenging hoognodig.

De Deense aanvaller, die overkwam van FC Nordsjaelland, speelt sinds de zomer van 2019 in de jeugdopleiding van Ajax. Inmiddels maakte hij ook de stap naar het betaald voetbal, want vorig jaar debuteerde hij namens Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. De teller bij de beloften staat inmiddels alweer op zestien.

In de voorbereiding op het komende seizoen voegde Rasmussen zich voor even bij de selectie van Ajax 1. In De Lutte waren veel internationals nog afwezig en dus mocht hij zich laten zien. Tegen de Koninklijke HFC en SC Paderborn mocht hij zelfs minuten maken in het shirt van Ajax.

Na afloop van het duel met de Duitse opponent liet trainer Erik ten Hag zich uit over het Deense talent. 'Hij is soms onnavolgbaar, in de positieve zin van het woord', liet de succestrainer van Ajax toen weten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties