'Ajax hoopt zich nog te versterken met doelman Vlachodīmos'

door Bart Veenstra 658

Bron Fabrizio Romano

'Ajax hoopt zich nog te versterken met doelman Vlachodīmos'

door Bart Veenstra 658

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Ajax hoopt zich in de slotdagen van de zomerse transferperiode te versterken met Odysseas Vlachodīmos van Benfica. Dat meldt onder meer transferjournalist Fabrizio Romano.

Volgens Romano geldt Vlachodimos als de topkandidaat bij Ajax. Van Manchester United, dat ook interesse had, zal Ajax geen last meer hebben. De Engelse topclub gaat zich namelijk versterken met Martin Dúbravka van Newcastle United.

Eerder liet Romano al weten dat het niet makkelijk voor Ajax gaat worden om Vlachodimos over te nemen van Benfica. Bij de Portugese topclub geldt hij namelijk als één van de belangrijke spelers. Bovendien wist Benfica zich onlangs ook definitief te plaatsen voor het hoofdtoernooi van de Champions League.

Twijfelt Ajax over zijn keepers?

Met Remko Pasveer, Maarten Stekelenburg en Jay Gorter beschikt Ajax op dit moment over drie keepers. Toch lijkt men bij Ajax te twijfelen of het het seizoen kan volmaken met deze drie keepers, getuige de geruchten omtrent een nieuwe keeper.

Ajax heeft nog tot en met woensdag om eventueel nieuwe spelers aan te trekken. De transfermarkt in Nederland sluit op 31 augustus. In andere landen, waaronder de toplanden, heeft men een dag langer. Daar is deadline day pas op 1 september.

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.