'Ajax denkt aan Vlachodimos als keeper, ook Man Utd in de markt'

door Gino Haverkamp 304

Bron Twitter

'Ajax denkt aan Vlachodimos als keeper, ook Man Utd in de markt'

door Gino Haverkamp 304

Bron Twitter

Laatst geüpdatet

Ajax heeft Odysseas Vlachodimos op de korrel, zo meldt Fabrizio Romano zondagmiddag op Twitter. De keeper staat onder contract bij Benfica, maar die club laat hem niet voor zomaar een prijs gaan. De concurrentie is daarnaast hevig.

Romano meldt dat 'veel clubs' interesse zouden hebben in Vlachodimos. 'Ajax denkt aan hem', schrijft de Italiaan. Ook Manchester United wordt als geïnteresseerde partij. Andere namen worden echter niet genoemd.

Benfica wil de 28-jarige Griek niet zomaar laten gaan, zo wordt verder gemeld. De Portugese club beschouwt Vlachodimos als één van de belangrijkste spelers en verlangt derhalve een hoog bedrag voor hem. Zijn waarde wordt door Transfermarkt op zo'n vijftien miljoen euro geschat, maar een geïnteresseerde club zou naar alle waarschijnlijkheid dus meer moeten betalen.

Vlachodimos steunpilaar van Benfica

Vlachodimos is sinds zijn komst bij Benfica, in de zomer van 2018, al een vaste waarde onder de lat. Hij speelde ook tegen Ajax in het Champions League-seizoen 2018/19. Tot op heden heeft de sluitpost 174 duels voor Benfica gespeeld. Daarin was hij goed voor 68 clean sheets.

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.