Ajax bevestigt: Fitz-Jim verlengt contract tot medio 2027 en wordt verhuurd aan Excelsior

door NielsOpdam 79

Bron Ajax

Ajax bevestigt: Fitz-Jim verlengt contract tot medio 2027 en wordt verhuurd aan Excelsior

door NielsOpdam 79

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Kian Fitz-Jim heeft zijn contract bij Ajax verlengd tot en met 30 juni 2027, zo heeft de Amsterdamse club woensdagavond wereldkundig gemaakt via de clubwebsite. De middenvelder wordt daarnaast voor de rest van dit seizoen verhuurd aan Excelsior Rotterdam.

Het contract van Fitz-Jim liep tot medio 2024, maar wordt nu met drie jaar verlengd. 'Daarnaast is Ajax met Fitz-Jim en Excelsior overeengekomen dat hij per direct voor de rest van dit seizoen op huurbasis voor de Rotterdamse club uitkomt', schrijft de Amsterdamse club woensdagavond laat. Hiermee bevestigt Ajax de eerdere berichtgeving in de media.

Eerder op de woensdag meldde Voetbal International al dat de talentvolle middenvelder zijn contract in Amsterdam met meerdere jaren zou verlengen. Later op de dag voegde het Algemeen Dagblad daaraan toe dat Fitz-Jim zijn contract met drie jaar zou verlengen en op huurbasis zou vertrekken naar de Rotterdamse club.

Fitz-Jim speelde vier wedstrijden in Ajax 1

De twintigjarige middenvelder kwam in de zomer van 2019 over van AZ. Hij debuteerde op 21 december 2020 in het betaald voetbal tijdens Telstar - Jong Ajax. Sinds zijn debuut speelde Fitz-Jim 88 wedstrijden voor de beloftenploeg en scoorde hij vier doelpunten. Op 8 januari van dit jaar maakte de middenvelder zijn debuut in het eerste elftal tijdens de wedstrijd NEC - Ajax. Tot nu toe speelde het talent vier officiële duels in de hoofdmacht van de Amsterdamse club.

Bestel nu iets uit de nieuwe 3rd casual collectie van Ajax!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.