Verweij: 'Ajax wil Ihattaren bij laten staan door een sportpsycholoog'

door BadembaBarrie 195

Bron De Telegraaf

Verweij: 'Ajax wil Ihattaren bij laten staan door een sportpsycholoog'

door BadembaBarrie 195

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax wil dat Mohamed Ihattaren zich bij gaat laten staan door een sportpsycholoog. Dat vertelt Mike Verweij vrijdag in Kick Off, de podcast van De Telegraaf. Onduidelijk is vooralsnog hoe Ihattaren daar zelf in staat.

In de podcast wordt de terugkeer van Ihatteren op het trainingsveld bij Ajax besproken, als Verweij het nieuws brengt. 'Hij traint individueel en komende week wordt er gesproken over een ander traject. Ajax wil heel graag dat hij zich ook op een ander gebied laat bijstaan. Bij een sportpsycholoog en daar moet hij in mee. Ik ben benieuwd of hij dat doet.' Meer context of informatie over de wens van Ajax wordt er niet gegeven.

De bewering is de nieuwste ontwikkeling in wat gerust tumultueuze weken genoemd mogen worden rond Ihattaren. Nadat de creatieveling niet meeging op trainingskamp naar Oostenrijk, kwam via De Telegraaf naar buiten dat hij met bedreigingen te maken had. John van den Heuvel vertelde enkele weken later dat deze vanuit het criminele circuit zouden komen.

Ihattaren lacht en keert terug

Ihattaren zelf leek deze berichten op Instagram vervolgens te ontkrachten door een, bij monde van zijn zus, lachend te stellen dat hij niets met criminaliteit en bedreigingen te maken heeft. Een dag later werd duidelijk dat hij teruggekeerd was op het trainingsveld bij Ajax en daar een individueel traject afwerkt. Volgende week zou dan een gesprek volgen.

Intussen werden bij Ajax de rugnummers voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt, maar daar stond Ihattarens naam niet tussen, wat tot meer onrust leidde. Nu lijkt het er dus op dat in het gesprek dat gepland staat onder meer geopperd zal worden om gebruik te maken van een sportpsycholoog.

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.