[Update] 'Problemen rondom transfer Sánchez opgelost'

door Gino Haverkamp 137

[Update] 'Problemen rondom transfer Sánchez opgelost'

door Gino Haverkamp 137

Laatst geüpdatet

Jorge Sánchez is nog altijd in afwachting van een (tijdelijke) transfer naar FC Porto, maar volgens transferjournalist Fabrizio Romano zijn er nog enkele problemen die verholpen moeten worden voordat de overgang daadwerkelijk plaats kan vinden.

De Italiaan schrijft via X dat Ajax de overgang van de Mexicaan naar de Portugese topclub moeilijk maakt vanwege een aantal details die schriftelijk moeten worden vastgelegd. Mondeling is er al een tijdje een overeenkomst tussen de clubs en de speler, maar er zijn nog zaken die opgehelderd moeten worden.

Sánchez zou volgens Romano graag willen afreizen naar Portugal om zijn transfer af te ronden en FC Porto wacht op groen licht vanuit Amsterdam. Naar verluidt wordt Sánchez voor een seizoen verhuurd door Ajax met een koopoptie. Deze wordt bij het spelen van een vastgesteld aantal wedstrijden automatisch gelicht. De Amsterdammers zouden in dat geval zo'n vier miljoen euro ontvangen voor de rechtsback.

Ajax trok met Gaaei opvolger Sánchez al aan

Als opvolger van Sánchez trok Ajax recentelijk de Deense rechtsback Anton Gaaei aan. De verdediger, overgekomen van Viborg, zat in de uitwedstrijd tegen Ludogorets Razgrad (1-4 winst, red.) voor het eerst bij de selectie van de ploeg van Maurice Steijn, maar wacht nog op zijn eerste speelminuten in het shirt van zijn nieuwe werkgever.

Bestel nu iets uit de nieuwe 3rd casual collectie van Ajax!

Update - 09.40 uur (27 augustus) - 'Problemen rondom transfer Sánchez opgelost'

De eerdergenoemde problemen rondom de transfer van Jorge Sánchez naar FC Porto zijn opgelost, zo meldt Fabrizio Romano op X. De transfer is simpelweg rond volgens de laatste informatie van de journalist. Er waren wat details die geregeld moesten worden en een eventuele overstap konden verpesten, maar die zijn gladgestreken. Verwacht wordt dat de Mexicaan binnen 48 uur naar Portugal vertrekt om medisch gekeurd te worden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.