Sulemana begint met FC Nordsjaelland aan de voorbereiding

door Jesse ter Haar 60

Sulemana begint met FC Nordsjaelland aan de voorbereiding

door Jesse ter Haar 60

Laatst geüpdatet

Kamaldeen Sulemana is voorlopig nog geen Ajacied. De jonge aanvaller, die in de nadrukkelijke belangstelling van Ajax staat, plaatst op zijn Instagram-pagina een foto waarop te zien is dat hij niet langer in Amsterdam verblijft.

De Ghanees zou gedurende de afgelopen week immers de oversteek van Denemarken naar Nederland hebben gemaakt. De verhalen over zijn bezigheden in Amsterdam liepen uiteen, maar vrijwel zeker had hij een ontmoeting met directeur voetbalzaken Marc Overmars.

Of er een medische keuring heeft plaatsgevonden, is nog niet bekend. De Telegraaf schreef dat Sulemana in Amsterdam verbleef ter afwachting daarvan, maar volgens Deense media kwam hij tijdens zijn bezoek niet eerder dan een rondleiding door de Johan Cruijff ArenA en op Sportpark de Toekomst.

FC Nordsjaelland lijkt akkoord te gaan met een bedrag van om en nabij de vijftien miljoen euro voor Sulemana. Ajax en de Deense club lijken tot een akkoord gekomen te zijn of naderen deze. Voor nu is de negentienjarige aanvaller echter 'gewoon' nog in Denemarken.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties