'Sulemana in Amsterdam in afwachting van medische keuring'

door Thijs Zwagerman 194

Bron De Telegraaf

'Sulemana in Amsterdam in afwachting van medische keuring'

door Thijs Zwagerman 194

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Kamaldeen Sulemana verblijft momenteel in Amsterdam in afwachting van zijn medische keuring bij Ajax, zo meldt De Telegraaf. Volgens de krant is een transfer van de Ghanese buitenspeler naar Ajax echter nog geen uitgemaakte zaak.

Volgens De Telegraaf zullen de komende uren en dagen cruciaal worden in de strijd om de handtekening van Sulemana. Ajax is met FC Nordsjaelland akkoord over een transfersom van naar verluidt vijftien miljoen euro en wil Sulemana een vier- of vijfjarig contract laten tekenen, maar krijgt daarbij mogelijk nog serieuze concurrentie van grote buitenlandse clubs.

Als dat laatste het geval blijkt, is volgens De Telegraaf de kans aanwezig dat de transfer van Sulemana naar Ajax alsnog afketst. De Amsterdammers hopen op zeer korte termijn echter door te pakken en Sulemana definitief vast te leggen. Dat is ook de reden dat de aanvaller momenteel al in Amsterdam verblijft om medisch gekeurd te worden. Eerder werd al bekend dat de transfer van Sulemana vooralsnog niet rond is gekomen vanwege de commissie die zijn zaakwaarnemers verlangen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties