Studio Jaxie: 'Kudus in de spits tegen Rangers'

door Cristian de Jong 149

Bron Studio Jaxie

Studio Jaxie: 'Kudus in de spits tegen Rangers'

door Cristian de Jong 149

Bron Studio Jaxie

Laatst geüpdatet

Mohammed Kudus zal tegen Rangers voor het eerst dit seizoen in de basis staan, zo meldt Studio Jaxie. Kudus zou dan als hangende spits moeten functioneren. Om 18.45 uur wordt er in de Johan Cruijff ArenA afgetrapt.

Met Kudus in de basis elf zal er dus iemand moeten zijn die plaatsmaakt voor de Ghanees. Volgens Studio Jaxie zal dit Brian Brobbey zijn. De aanval van de Amsterdammers zal dus bestaan uit Steven Bergwijn, Mohammed Kudus en Dusan Tadic. Tadic zal dan vanaf de rechterkant spelen en Bergwijn vanaf links.

Verder zullen er geen verrassingen zijn in de opstelling van de ploeg van Alfred Schreuder. Kenneth Taylor zal weer de plaats van Davy Klaassen centraal op het middenveld overnemen. Klaassen kreeg afgelopen weekend de voorkeur, maar moet nu weer genoegen nemen met een plaats op de bank. Ook Steven Berghuis en Edson Álvarez staan op het middenveld.

In de defensie verandert er niets na afgelopen weekend. Jurriën Timber en Calvin Bassey zullen het centrale duo vormen met Daley Blind en Devyne Rensch als links- en rechtsback. Remko Pasveer staat zoals vanouds weer onder de lat. Studio Jaxie is live te zien op AT5 rond de klok van 18.10 uur, in de rust en na afloop. Namens Ajax Showtime zal Thijs Zwagerman te gast zijn.

Denk jij dat Steven Bergwijn opnieuw het openingsdoelpunt maakt?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.