'Spurs verlangt nog altijd dertig miljoen euro voor Bergwijn'

door Bart Veenstra 753

Bron Fabrizio Romano

'Spurs verlangt nog altijd dertig miljoen euro voor Bergwijn'

door Bart Veenstra 753

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Tottenham Hotspur wil nog altijd een bedrag van zo'n dertig miljoen euro zien voor Steven Bergwijn. Dat meldt de doorgaans goed ingevoerde transferjournalist Fabrizio Romano maandagmiddag via Twitter.

Ajax hoopt Bergwijn deze zomer over te kunnen nemen van Tottenham Hotspur, maar een akkoord met de Engelse club is nog niet bereikt. De Amsterdammers zouden vorige week al een bod hebben gedaan op Bergwijn, dat direct werd afgewezen. Vervolgens deed de club uit Londen een tegenvoorstel.

Volgens Romano zijn er meer clubs met interesse in Bergwijn. Welke clubs dit zijn, is nog niet bekend. Ajax was in januari ook al bezig met het overnemen van Bergwijn, maar toen slaagde de Amsterdamse club daar niet in.

Over de mogelijke transfersom van Bergwijn gaan inmiddels meerdere verhalen rond. Eerder werd door De Telegraaf gesproken over een transfersom van twintig miljoen euro exclusief bonussen, terwijl ESPN sprak over een bedrag van 25 miljoen euro inclusief bonussen. Het bedrag dat nu door Romano wordt genoemd, ligt daar echter ver boven.

Transfer Bergwijn lijkt hoe dan ook aanstaande

Dat Bergwijn bij Tottenham Hotspur gaat vertrekken, lijkt inmiddels wel een zekerheidje. De aanvaller komt onder manager Antonio Conte nauwelijks aan spelen toe en wil dan ook vertrekken. 'Het zou mooi zijn als er snel duidelijkheid komt. Ik moet gewoon gaan spelen. Maar ik wil nu weg bij Spurs, dat is duidelijk', zei Bergwijn. Of het belangrijk is dat mijn nieuwe club in de Champions League speelt? Dat is niet eens topprioriteit. Al zou het lekker zijn. Wat belangrijk is, is dat ik ga spelen.'

Poll: Ajax moet een bod van 30 miljoen euro doen op Bergwijn
0%
0%

Op maandag en dinsdag staan er meerdere boeiende wedstrijden op de agenda! Check hier de beste wedtips!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer wedtips vind je op www.sportbookies.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties