'Tottenham Hotspur verlangt 25 miljoen euro voor Bergwijn'

door Bart Veenstra 433

Bron ESPN

'Tottenham Hotspur verlangt 25 miljoen euro voor Bergwijn'

door Bart Veenstra 433

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Tottenham Hotspur verlangt een bedrag van 25 miljoen euro voor Steven Bergwijn. Dat melden bronnen aan ESPN, zo meldt de sportzender vrijdagmiddag. Eerder op vrijdag schreef De Telegraaf al dat Ajax een bod had gedaan op de aanvaller van The Spurs.

Dat bod werd direct afgewezen door de Engelse club, waarna een tegenvoorstel volgde. Naar verluidt zou Tottenham Hotspur een bedrag van 25 miljoen euro willen zien voor Bergwijn. De Oranje-international heeft in Londen nog een contract tot medio 2025.

Tottenham Hotspur betaalde eerder 31 miljoen euro voor Bergwijn. De Engelsen, die hem destijds overnamen van PSV, willen dan ook een groot deel van de transfersom terugzien. De eerdere biedingen van Ajax zouden nog niet boven de twintig miljoen euro zijn uitgekomen, waardoor van een eventueel akkoord tussen Ajax en Tottenham Hotspur nog lang geen sprake lijkt te zijn.

Persoonlijk akkoord tussen Ajax en Bergwijn lijkt geen probleem

Een persoonlijk akkoord lijkt echter dichterbij te zijn. Bergwijn kan bij Tottenham Hotspur amper rekenen op speeltijd en zou een transfer naar Ajax wel zien zitten. Volgens De Telegraaf zou, op basis van een salarisindicatie, een contract voor vijf seizoenen geen problemen moeten opleveren.

Ajax probeert voor de vierde transferperiode op rij Bergwijn binnen te halen. De Amsterdammers zijn al langer op zoek naar een buitenspeler met diepgang en snelheid en Bergwijn staat al tijdenlang bovenaan het verlanglijstje van Ajax. In de afgelopen wintertransferperiode was Ajax ook al in onderhandeling met Tottenham Hotspur, maar destijds kwamen beide clubs er niet uit wat betreft een transfersom.

Bekijk hier de beste wedtips in het voetbal van vrijdag 3 juni!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer wedtips vind je op www.sportbookies.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties