Shirt Henderson nu al snelst verkopende shirt van Ajax-speler ooit

door Bart Veenstra 301

Bron Ajax Life

Shirt Henderson nu al snelst verkopende shirt van Ajax-speler ooit

door Bart Veenstra 301

Bron Ajax Life

Laatst geüpdatet

Ajax heeft laten weten dat het shirt van Jordan Henderson nu al het snelst verkopende shirt van een Ajax-speler ooit is. Dat meldt Ajax Life vrijdagochtend. De shirts met rugnummer 6 zouden letterlijk over de toonbank vliegen.

Foto: AFC Ajax

Ajax Life schrijft het volgende: 'Ajax meet de eerste week altijd wat shirtverkoop van een speler doet nadat deze is aangetrokken. Volgens de club is het shirt van Henderson nu al meer dan ooit binnen een week tijd verkocht. Hij wint het met gemak van Dusan Tadić en Daley Blind. Het shirt van Henderson werd binnen 24 uur vaker verkocht dan die van Tadić en Blind deden binnen een week tijd.'

Exacte aantallen worden niet genoemd, al laat Ajax wel weten dat dit nu al het snelst verkopende shirt van een speler ooit is. De verkoop van het Bob Marley-shirt verslaat Henderson nog niet. De verkoop van dat shirt ging nog harder. Binnen Ajax had men wel verwacht dat de Henderson-shirts goed verkocht zouden worden, al worden die verwachtingen overtroffen. 'We maken dit echt zelden tot nooit mee', klinkt het vanuit Ajax.

Aziaten kopen massaal Henderson-shirt

De Henderson-shirts worden niet alleen binnen Nederland goed verkocht. 'Het Ajax-shirt met Henderson erop vindt nu ook al gretig aftrek binnen Azië. De reden hiervoor kan zijn dat Liverpool altijd flink heeft geïnvesteerd in de landen daar. Als toenmalig aanvoerder van The Reds werd Hendersons shirt daar sowieso al veelvuldig verkocht', schrijft Ajax Life.

Bestel nu het Ajax-shirt met de naam van Jordan Henderson of check deze link voor meer Henderson-merchandise!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.