'Sevilla heeft moeite Ocampos in te schrijven, Ajax-huurling traint individueel in Spanje'

door Thijs Zwagerman 63

Bron Marca

'Sevilla heeft moeite Ocampos in te schrijven, Ajax-huurling traint individueel in Spanje'

door Thijs Zwagerman 63

Bron Marca

Laatst geüpdatet

Lucas Ocampos lijkt voorlopig geduld te moeten betrachten rondom zijn terugkeer naar Sevilla. Ocampos - die door Ajax wordt gehuurd van Sevilla - wil graag terugkeren naar Sevilla en ook de clubs zien dit graag gebeuren, maar er zijn meerdere factoren die een terugkeer voorlopig in de weg staan.

Het Spaanse AS meldde al eerder dat Ajax en Sevilla elkaar in financieel opzicht nog niet hebben gevonden. Sevilla wil naar verluidt niet (gedeeltelijk) afzien van de huursom van vier miljoen euro en zou bovendien willen dat Ajax ook het volledige salaris van Ocampos voor de rest van dit seizoen betaalt. Ajax is vooralsnog niet bereid om deze eisen in te willigen, waardoor Ocampos in de wachtkamer zit.

Naast de financiële kwesties tussen Ajax en Sevilla zou de Spaanse club bovendien nog een hindernis ondervinden. Op dit moment mag Sevilla namelijk nog maar één nieuwe selectiespeler inschrijven en volgens Marca geeft de club daarbij prioriteit aan een spits of een centrumverdediger. Sevilla is wel voornemens om deze transferwindow ruimte te maken in de selectie en afscheid te nemen van overbodige spelers, zoals het recentelijk deed met oud-Ajacied Kasper Dolberg, maar ook in dit opzicht wordt het geduld van Ocampos dus op de proef gesteld.

Ocampos traint individueel

Marca schrijft dat Ocampos al sinds de start van het WK in Spanje verblijft en daar sindsdien individueel traint. Ajax heeft aangegeven dat Ocampos zich voorlopig niet in Amsterdam hoeft te melden. De buitenspeler hoopt dat zijn terugkeer naar Sevilla spoedig wordt bewerkstelligd, maar zal dus flink geduld moeten betrachten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.