'Ajax en Sevilla nog altijd in onderhandeling over vervroegde terugkeer Ocampos'

door Cristian de Jong 183

Bron AS

'Ajax en Sevilla nog altijd in onderhandeling over vervroegde terugkeer Ocampos'

door Cristian de Jong 183

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax en Sevilla onderhandelen nog altijd over een vervroegde terugkeer van Lucas Ocampos naar Sevilla, zo meldt AS. De Argentijn maakte afgelopen zomer de overstap op huurbasis van de Spaanse ploeg naar Ajax. Deze huurperiode pakt echter dramatisch uit voor de Argentijn. Ocampos speelde in de eerste seizoenshelft slechts 114 minuten.

Ajax en Sevilla onderhandelen op het moment dus over een vervroegde terugkeer van Ocampos naar Spanje. Sevilla-trainer Jorge Sampaoli wil de aanvaller graag aan zijn selectie toevoegen nadat zijn ploeg zich op een dramatische achttiende positie bevindt. Daarnaast werkte de oefenmeester al eerder met Ocampos bij het Argentijnse nationale elftal en ziet hij een hereniging zitten.

Ocampos tekende voor één seizoen in Amsterdam. Ajax moest destijds een huursom van vier miljoen euro overmaken naar Sevilla. De wens van de Spaanse ploeg is dat er nu niets van dit bedrag wordt aangeraakt. Ook ziet Sevilla graag dat Ajax het salaris van de Argentijn tot het einde van de oorspronkelijke huurperiode blijft betalen, al denken de Amsterdammers hier anders over.

Ocampos snakt naar speelminuten

Ocampos is mogelijk een last voor de selectie van Alfred Schreuder vanwege zijn gebrek aan speelminuten. Daarom zijn beide ploegen in nu onderhandelingen om Ocampos terug te laten keren naar Sevilla. Of de partijen tot een snel akkoord zullen komen, is nog de vraag. Daarnaast snakt de aanvaller naar speelminuten. De laatste wedstrijd waarin Ocampos speelde dateert van 12 oktober 2022.

Bekijk hier de beste voetbal wedtips van maandag 2 januari!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.