Salihamidzic over mogelijke komst Gravenberch: 'We zijn in gesprek, dat kan ik bevestigen'

door Justin Fokkens 43

Bron Sky Sports Duitsland

Salihamidzic over mogelijke komst Gravenberch: 'We zijn in gesprek, dat kan ik bevestigen'

door Justin Fokkens 43

Bron Sky Sports Duitsland

Laatst geüpdatet

Bayern München heeft zaterdagavond bij monde van technisch directeur Hasan Salihamidzic uitgesproken dat het de wens heeft om Ryan Gravenberch vanaf volgend seizoen aan de selectie toe te voegen. Er wordt al enige tijd gesproken over een toekomstige transfer van de middenvelder van Ajax naar de Duitse topclub, en na het behalen van het tiende landskampioenschap op rij kwam een mogelijke overgang van de talentvolle Ajacied ter sprake.

In een eerder stadium wilde Oliver Kahn, algemeen directeur van de kersverse kampioen van Duitsland, niet ingaan op de mogelijke interesse. Salihamidzic doet dit in gesprek met het Duitse Sky90 nu dus wel. 'Hij is een goede speler. We zijn in gesprek, dat kan ik bevestigen.' Of het ook daadwerkelijk tot een overstap gaat komen, is nog niet bekend. 'Bij zo'n transfer moet er veel passen. Wat er gaat gebeuren? Dat kan ik niet zeggen. Alle transfers zijn moeilijk.'

Ook Mazraoui op weg naar Duitsland

Naast Ryan Gravenberch lijkt ook Noussair Mazraoui in de zomer de overstap naar Der Rekordmeister te maken. De rechtsback van de Amsterdammers zal zijn contract in Amsterdam niet verlengen en vertrekt dus transfervrij uit de hoofdstad. De Ajacied kan op veel interesse rekenen, maar zijn keuze lijkt ook te zijn gevallen op de club van trainer Julian Nagelsmann. Daarmee is de kans aanwezig dat Gravenberch en Mazraoui ook na dit seizoen teamgenoten zullen zijn.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.