Kahn weigert te spreken over Gravenberch en Mazraoui: 'We moeten respect tonen'

door Terrence Riepma 4

Bron SPORT1

Kahn weigert te spreken over Gravenberch en Mazraoui: 'We moeten respect tonen'

door Terrence Riepma 4

Bron SPORT1

Laatst geüpdatet

Oliver Kahn wil de namen van Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui niet in de mond nemen wanneer hij een vraag krijgt over de Ajacieden. Dat doet de directeur van Bayern München naar eigen zeggen om respect te tonen naar Ajax.

Het duo wordt al langere tijd in verband gebracht met een transfer naar de Bundesliga-club, maar Kahn wil het er bij SPORT1 niet over hebben: 'We praten niet over spelers die onder contract staan bij andere clubs. We moeten ook respect tonen aan andere clubs.'

Julian Nagelsmann, trainer van Der Rekordmeister, had het recentelijk nog wel over Gravenberch en Mazraoui. Op de geruchten wilde hij specifiek niet in gaan, maar: 'Beiden zijn goede spelers, maar laten we eerst nog afwachten.'

Gravenberch en Mazraoui op weg naar Bayern München

Gravenberch zou naar verluidt al bijna mondeling akkoord zijn met Bayern München, terwijl ook Mazraoui aankomende zomer transfervrij de overstap naar Duitsland lijkt te maken. De rechtsback zou eveneens dicht bij een overeenkomst zijn.

Dit zijn de beste voetbalwedtips voor zondag 17 april!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer wedtips vind je op www.sportbookies.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.